Corona-krise retrospektiv

Som mange af jer ved så så sidder vi i en krise som nogle vil mene skyldes corona.

Jeg har selv brugt denne krise til at få findpusset et par små ting mht aktie/investeringer og mine mål.

1: Eftersom mange danske virksomheder er blevet presset af politikerne til ikke at betale udbytte er jeg begyndt at kigge mere efter amerikanske udbytte aktier når jeg køber ind.

2: Det lader til at mit udbytte er faldet fra ca 37.000 sidste år til ca 34.000 dkk i år trods at jeg har investere for ca 120.000 dkk. Dette betyder at min udbytte procent er faldet en del (mindre udbytte og større sum penge). Det betyder at min model siger at jeg først når mit mål når jeg er 52 år og ikke 50 jeg har snakket om førhend.

3: Dette år har vist mig at jeg ikke er god nok til at finde udbytte aktier som kan modstår en krise. Dette kommer til at betyde at jeg ligger 25% til mit mål som nu hedder 12.500 dkk år måned efter skat. Min model siger at jeg kan forvente at nå dette mål når jeg er 55 år

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.