Pepsi

Så er turen kommet til Pepsi (https://www.nordnet.dk/markedet/aktiekurser/16122558-pepsi-co) med at om jeg skal sælge eller beholde. Jeg har 30 aktier i denne virksomhed som er steget med +21,26% siden jeg købte dem.

Pepsi’s overkud efter skat er steget fra 6.329 MUSD 2016 til 7.314 MUSD i 2019 så de har haft fremgang. På deres 10 års graf kan jeg se at deres aktie kurs er steget stabilt fra ca 65 til ca 145 hvilkeg jeg også godt kan lide.

Deres langsigtet gæld ligger på ca 40-45 MUSD fra 2016-19. Jeg mener at det er godt at den ikke er stigene.

Deres P/E ligger på 26 så endnu et godt tal fra dem, deres udbytte procent ligger på ca 2.8% så det ser godt ud. Og deres EPS-vækst ligger på over 21% så deres vækst fortsætter.

Så jeg vil ikke sælge ud

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.