Activision Blizzard

Jeg har genanalyseret Activision Blizzard mht om jeg skulle sælge og placere pengene et andet sted. Jeg har 135 aktier i dette firma og jeg har tjent 190 % på dem som ikke reliseret endnu.

Activision Blizzard ( https://www.nordnet.dk/markedet/aktiekurser/16118267-activision-blizzard ) er et amerikansk virksomhed laver klassiske spil til både konsoller og PC. Deres 10 års graf ser rigtigt god ud med stigning fra ca 12 doller til ca 90 dollar i dag. Deres overskud er steget fra 966 MUSD i 16 til 1.503 MUSD i 19 så det er en ganske udemærket stigning.

Deres P/E ligger på ca 30 men bliver opvejet deres EPS-vækst på 15,23% så det der fornuftigt ud. Det mest negative ting jeg kan finde på dem er deres lave udbytte procent på 0,46%.

Så jeg vil beholde mine aktier

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.