Forventninger til aktie året 2022

Nu er året ved at gå mod ende og det lader til at blive et rigtigt godt aktie år både mht udbytte og aktie prisstigningerne.

Så det er tid til at se fremad på på næste år. Eftersom dette år har været super godt så vil jeg selv forvente at vi får en lille rebound på et tidspunkt i 2022 efterfulgt af en svag stigning. Jeg tror summen af dette bliver ca en 5% stigning af udbyttet og pris ændring på aktier.
Jeg har også en forventning om at jeg selv ligger over 120.000 dkk til side i 2022.

Lige nu har jeg ca 2.3 mio og igennem de sidste 12 måneder har jeg fået ca 47.000 dkk i udbytte. Dvs jeg har forventninger om at komme op på en aktie formue på ca 2.5 mio samt få udbetatl ca 50.000 dkk i udbytte.

Hvad er jeres forventninger til 2022?

Advertisement

2 thoughts on “Forventninger til aktie året 2022

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.