3M

Så er turen kommet til en analyse af 3M (https://www.nordnet.dk/markedet/aktiekurser/16122104-3-m-co) hvor jeg har 21 aktie i som jeg købte i foråret og som er steget med 6,76% siden jeg dengang.

Deres overskud efter skat i perioden 16 til 19 ligger på ca 5 MUSD. Dette er ikke imponerende. Når jeg ser på deres 10 års graf så har de været stigene (dog med en lille nedtur fra forået 18 til foråret 19 som evt kunne have ngoet at at gøre med at de ikke har haft så stor stigning i intjeningen. Men kurven er vendt og ar pilen opad.

Deres P/E ligger på 20 hvilket er ganske udemærket (specielt når man jeg sammenligner med andre aktier) og deres udbytte ligger på 3,3% så det ser også fornuftigt ud. Deres EPS vækst ligger på 17,57 % hvilket ikke er prangene.

Min personligt forventninger til 3M er at det er en solid aktie med ændre udsving. Deres vækst er ikke prangene men jeg forventer at se stigninger på den .

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.