Another year where I did beat the index

This year has been an amazing stock year. My stock has gained over 32 % in value and that is much higher that the index (4th year when I beat the index). And I have gained over 37.000 dkk in dividends.
I hope that next year will be as good as this one.

How was you gain?

Advertisement

2 thoughts on “Another year where I did beat the index

 1. Hej Jonas,
  Det er et flot resultat du har opnået, og det er altid spændende at se andres måde at opbygge en udbytte portefølje.
  Mht. din strategi, kan du uddybe hvordan du udvælger dine aktier og efterfølgende køber? Køber du bare til dagsprisen, og tænker at din lange tidshorisont gør arbejdet? Sælger du nogle gange, i så fald din gevinst når en given procentdel?

  Like

  1. Jeg går på indkøb når jeg har over 20.000 dkk stående på min konto og så går jeg igang med at gennemgå largecap listerne fra skandinavien eller USA til jeg finder en aktie jeg kan lide. Jeg ligger vægt på dividend, payout ratio og aktiens trend.
   Jeg køber aktierne til dagprisen. Og lade dem så stige og falde som de vil. Lige nu har jeg ikke ens salgs strategi

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.