Walt Disney Company (The)

Jeg har 46 aktier i Disney som er steget med +63,71% siden jeg købte dem.

Når jeg ser på 10 års grafen så er den steget fra ~40 til ~160 så det ser virkeligt godt ud. Deres overskud efter skat i 2017 var 8.980 MUSD som blev til 11.054 MUSD i 2019. Her i 2020 er det dog faldet -2.864 MUSD. Vi ved alle hvorfor overskudet er faldet så meget.

Pga dette fald så holder de udbytte pause i år. Jeg vil hellere se en virksomhed holde pause i et år end at de skal ud i byen for at låne penge til udbytte. Men jeg forventer at de kommer tilbage med udbyttet meget snart.

Deres P/E er på 526,32 hvilket er meget højt. Men deres EPS-vækst ligger på 520,28%. Så det lader til at de bliver handlet med forventninger om at deres intjening kommer til at stige.

Min vurdering er derfor at jeg vil holde Disney for at ride stormen. Men jeg vil ikke selv går ind i Disney lige nu hvis jeg ikke allerede havde dem. I det tilfælde ville jeg vente på at de vente deres underskud i år til et overskud og så gå ind i dem

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.