Udbytte i jan 2021

Endnu en måed er gået og derfor tid til endnu en opdatering mht udbyttet.

Jeg har fået penge fra følgene virksomheder:

alm brand3200
Cisco Systems152.46
Oracle82.18
Pepsico186.62
Philip Morris International Inc183.47
Realty Income Corp.72.25
Tryg A/S376.25

Det giver i alt 4253.23 dkk og er ved at nærme sig min nuværende husleje på 5500 dkk


Når jeg sammenligner med udbyttet fra sidste år er januar måned steget med 208%. Dette skyldes hovedsageligt at Alm. Brand er kommet med ex extra ordinær udbytte som ikke vil gentage sig næste år. Det er godt hjulpet med 3 nye udbytte virksomheder (Cisco, Oracle og Realty Income).

Min 12 måneder rullende udbytte er nu oppe på 37243.63 dkk og når udbytte skatten er betale så det nok til at dække mit mad behov og så er der lidt penge i overskud ( ca 2200 dkk igennemsnit pr måned)

Advertisement

3 thoughts on “Udbytte i jan 2021

  1. Jeg synes det er fedt at du er så åben omkring dine investeringer, det er meget inspirerende. Jeg er totalt nybegynder i det her game, men jeg fik mit første udbytte fra alm. Brand på 292 kr. Og det var en rigtig god fornemmelse, jeg blev sgu så glad. Det var faktisk dine indlæg der åbnede mine øjne for udbytteaktier og tak for det, for det bliver vist min vej fremover.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.