Udbytte i Maj 2020

Endnu en måned er gået så der kommer en lille sød opdatering.

I denne måned har jeg fået udbytte fra

Activision Blizzard. Inc382.06
Apple113.15
BAYER AG NA689.45
Boliden AB546.11
Colgate-Palmolive Company121.28
Coloplast B A/S280
general dynamics corporation151.49
Paradox Interactive AB162.35
Procter & Gamble Company (The)152.56

Dette er 2598.45 dkk i alt og kan dække ca halvdelen af min husleje fra denne måned. Min udbytte i år er nu oppe på 14904.45 dkk hvilke dækker næsten 1 1/2 måneds udgifter. Jeg har også fået købt lidt ind i Verizon som jeg håber på at vil betale en god støt udbytte i frem tiden. De er en af af The dogs of the Dow.

Min samlede aktie formue er nu oppe på 1.467.936 dkk med en prisstigning på 248.300. Jeg er ikke helt kommet mig efter corona cracket men det nærmer sig. Og mit samlede udbytte siden 2014 er er på 118.021,47 dkk

Advertisement

4 thoughts on “Udbytte i Maj 2020

 1. Hej. Jeg kan se at du bl.a. har Apple aktier – bliver disse ikke dobbeltbeskattet med mindre du bruger lang tid på at søge om refundering? Jeg har selv overvejet at investere i Amerikanske udbytte aktier, men er blevet i tvivl om det er det værd hvis alting bliver slugt i skat her og skat der?

  Like

  1. Nej, vi bliver ikke dobbeltbeskattet mht udbytte aktier i USA. Vi bliver trukket 15% derover som vi så ikke skal betale herhjemme.

   I Norge og Tyskland tager de mere end de 15% vi bliver fratrukket og derfor er der mulighed for at søge penge tilbage der. Det er derfor jeg ikke købe nye aktier i disse lande

   Like

   1. Det sker helt automatisk for mig. Men det er vist noget med at nogle brokers ikke oplyser det til skat Og man skal derfor selv gøre det.

    Jeg ved ikke om Saxo går dette men Nordnet sender info ind til skat så jeg ikke skal gøre noget

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.