Hvorfor er der så få som invester?

Hej

Jeg har et spørgsmål til jer derude.

Jeg vil langt fra kalde mig selv for aktie ekspert men alligevel har jeg tjent gode penge på at investere (både i form af årlig udbytte og prisstigninger på aktier). Og det er selvom jeg har set store dyk på værdien af aktierne (både i slutningen af 2018 da handelskrigen brød ud og i starten af 2020).

Eftersom jeg har klaret mig ganske udemærket på trods af at jeg stadig lære så undre det mig at der er så få som kaster sig ud i at købe aktier. Hvad er det som gør at folk holder sig tilbage? Vil folk ikke tjene nogle nemme penge? Hvorfor er der så mange som holde sig selv tilbage?

Advertisement

One thought on “Hvorfor er der så få som invester?

  1. Måske fordi, at det er overmystificeret? og alle handler skal være daytrading, hvor det handler om at træffe den rigtige beslutning i løbet af sekunder (det er årsager jeg hører fra bekendte).

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.