AI revolution

En lille skæv weekend indlæg.
Som I måske er bevidst om så er vi igang med en ny revolution hvor AI/Maskiner tager mere og mere over for os mennesker.
Jeg kender op til flere ting som er udkommet eller er lige om hjørnet:
Malkerobotter
Pizza robotter (dog kun ca 80% af lavning af dem)
Huse kan 3d printes
Selvkørende biler
AI til at finde (visse former) for kraft
Og jeg kan blive ved.
Hvordan tror I at dette kommer til at betyde for os (både som investore og som samfund)?
Jeg TROR at der er magne white coloured jobs som blive beriget af AI så denne gruppe af mennesker vil kunne lave langt mere på samme tid.
Jeg TROR også at blue coloured jobs vil (fortsætte med) at forsvinde og de bliver svære og svære at få denne type jobs da disse jobs vil blive total overtaget af robotter.
Jeg tror summen af dette er de fleste mennesker vil få et bedre liv da ting vil blive billigere i forhold til vores lønnninger.
Jeg er dog lidt bange for “bundet af samfundet”. Eks i det amerikanske millitær (som er kendt for at tage alle ind) begyndt at at have en IQ test inden man kan komme ind og hvis man score under 70 så vil de ikke have en ind.
Tror I at vi kan komme ind i en situration hvor flere og flere ikke kan for jobs pga “maskinerne” kan gøre det bedre end os?
Personligt tror jeg at vi kan ende med at det bliver svære at holde et job og vi bliver nød til at konstant at omstille os for at beholdet jobs.
Personligt spare jeg en del op (og placere dem i aktier) så jeg så hvis jeg en dag ikke længere kan følge med så har jeg andre muligheder.

One thought on “AI revolution

  1. Tror ikke at man skal være bange for fremtiden. Tror bare at der kommer et skift i, hvad der er brug for. Men det er ikke noget nyt at vores samfund ændre sig. Tror vi kommer til work on demand. Har også en del aktier og arbejder i it, så det er let at sige.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.