Muligt opkøb af G4S Plc

Jeg har fået et tilbud fra Allied Universal Topco LLC om at omkøbe mine G4S Plc til en pris på 2,45 GBP pr. Aktie. Ulempen er at jeg skal betale 500 dkk for at “vækslet” mine aktier til den engelske udgave evt 1.500 dkk for at vå dem “vækslet” dem tilbage til danske aktier hvis handel ikke går igenne. Eftersom deres tilbud ligger tæt på handelsprisen vælger jeg selv at lade være med at gøre noget. Hvad gør andre G4S Plc ejere?

2 thoughts on “Muligt opkøb af G4S Plc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.