Jeg er stadig blandt de 5% rigeste i blandt min aldersgruppe

Iflge https://www.cepos.dk/abcepos-artikler/0130-hvor-stor-formue-har-du-sammenlignet-med-andre-paa-din-alder/ har de 5% rigeste 38 årige en samlet formue på 2.282.000 dkk (inclusiv pensions opsparing). Og jeg bliver 38 i løbet af December så min formue udemærket med.

Den er fordelt på:

AP pension 234.000 dkk
P+ Pension 652.000 dkk
Alders Pension 147.014dkk
I alt 1.033.014 dkk

Frie midler:
Aktier: 1.712.197 dkk
Lån til ven 1: 25.000 dkk
Lån til ven 2: 79.000 dkk

I alt 1.791.197

Hvordan ser jeres formue fordeling ud? Og hvilken procendel af jeres aldersgruppe høre i til i?

4 thoughts on “Jeg er stadig blandt de 5% rigeste i blandt min aldersgruppe

  1. Jeg har ingen penge i bolig så for mig er det nemt nok.

   Det som jeg mener der skal være med i frie midler er penge som man har ledt afgang til. Så hvis du kan stå med penge i hånden enden for et par uge pga du har hus så vil jeg mene at du skal regne det med

   Like

 1. Okay – men vil nok vove den påstand at pensionen er mere fastbundet end fast ejendom. Trækkes pensionen ud før tid skal man svare 60% i stedet for ca 40%.
  Uanfægtet så det en flot portefølje du har – vil også gerne selv nå til det punkt hvor man kan leve af udbytte eller hvert fald til det punkt hvor udbytte giver nok til at gøre tilværelsen meget sødere 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.