Lidt om min strategi

Jeg har en atypisk investering, som nogle måske vil finde inspirerende.

Nogle af jer kender den måske allerede.

Jeg bruger den klassike dollar cost average (jeg investere 20.000 dkk hver anden måned). Men der hvor jeg skiller mig ud i forhold til andre er at jeg går efter udbytte aktier, hvor planen er at udbyttet skal kunne dække mine faste og kedelige udgifter fra jeg bliver 50.

Det betyder jeg lægger vægt på en en stabil og stigende udbytte fra de virksomheder jeg køber op i. Det betyder også at jeg ligger mindre vægt på de daglige kursvininger som vi har set det sidste halve års tid pga corona

2 thoughts on “Lidt om min strategi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.